Uppdateringar av användaravtal och nytt installationspaket till Mac

Uppdatering av användaravtal

Under torsdagen kom en uppdatering till appen som försäkrar sig om att alla användare godkänner användaravtalen. Om användarna har en uppdaterad app-så kommer de när de öppnar appen att se användaravtalen och bli ombedda att godkänna dem. Problem kan eventuellt uppstå för användare som inte öppnat sin app på ett tag och inte fått en uppdatering som visar avtalet då man inte godkänt det. För de kommer det bara att stå ungefär “Ett fel uppstod då uppdateringarna hämtades”, då de försöker logga in (ovanför knappar med alternativen “Fortsätt” och “Uppdatera på nytt”). De användarna behöver logga in i portalen och godkänna användaravtalen. Du kommer till portalen via Virums startsida eller genom att klicka här.

Nytt installationspaket till Mac

Det finns nu en nyare version av Virum-appen för Mac som innehåller ett nytt installationsprogram. Installationsprogrammet åtgärdar de problem med att köra programmet första gången på Mac, som uppkom i samband med att Apple uppdaterade operativsystemet. I och med uppdateringen, så behöver Mac-användare inte längre packa upp en ZIP-fil då de laddar ner appen. Istället drar man en ikon till antingen skrivbordet eller Program-mappen. Uppdaterade instruktioner för installation av appen hittas på nedladdningssidan och hjälpsidan. Eftersom uppdateringen är ett installationsprogram, så kommer de som redan har laddat ner appen inte att märka något av uppdateringen.

Posted in Uppdateringar.

Leave a Reply