Betyg i statistikverktyget

Det har kommit en uppdatering till kursernas statistikverktyg, så att man förutom antalet inlämnade uppgifter också kan se vitsord som läraren har gett för uppgiften. Precis som innan ser studeranden endast sina egna uppgifter medan läraren ser en översikt över alla studerande på kursen. I bilden nedan ser vi en lärares vy där läraren gett fyra grupper av inlämningsuppgifter. En grupp innehåller två uppgifter. Vi kan t.ex. se att Paula Koivuniemi har lämnat in bara en av de två deluppgifterna till inlämning 2 och att läraren ännu inte gett något betyg för deluppgiften. Men Ville Haapasalo har fått 4 för deluppgift 1. Under översikten för alla studerande, så har man valt att visa en översikt över studerande Marja-Liisa Kirvesniemi. Motsvarande översikt kan hon själv se i sin kurs.

Mer information om hur Statistikverktyget fungerar kommer snart att finnas på här på hemsidan under Hjälp.

Posted in Uppdateringar.

Leave a Reply