Enklare att ta i bruk appen

En del av er har kanske redan märkt att Virum-appen har fått en ny förenklad installation. Numera guidar appen användare igenom de olika stegen som behövs för att få igång appen första gången. Man behöver alltså inte längre själv veta att man först borde registrera sig och köpa en prenumeration, utan det räcker att användaren går in på Virums hemsida och laddar ner appen (på samma sätt som förut). Då man första gången öppnar den, så guidar appen en igenom de olika stegen och ber en att registrera sig om man inte gjort det, kollar att man har prenumeration, osv. Den nya installations proceduren finns beskriven på Virums hjälpsidor. Du kan också hitta den HÄR.

Det går också att fortsättningsvis göra som tidigare, dvs. att registrera sig och fixa prenumeration innan man laddar ner appen. Efter att man skrivit in sina användaruppgifter ser appen då att man redan har en prenumeration och flyttar en automatiskt till sista steget. De gamla instruktionerna finns HÄR.

Posted in Uppdateringar.

Leave a Reply