Uppdateringar 2.1.2018

Den 2 januari 2018 kom det nya uppdateringar till Virum-appen. De två stora sakerna är en ny användarguide och möjlighet att uppdatera sina personuppgifter. Du kan läsa om alla uppdateringar på 4f:s hemsida.

 

Användarguide

Det finns nu en användarguide inne i Virum-appen som ska hjälpa användaren att komma igång med appen. Den fungerar lite som en arbetsbok där användaren själv kan testa redigera materialet enligt instruktioner i guiden. Ändringarna sparas inte, utan om man stänger guiden och öppnar den på nytt, så kan man göra samma övningar igen. Man öppnar guiden från appens förstasida genom att klicka på texten ”Lär dig använda häften”, som man hittar vid hyllan med häften. Guiden finns tyvärr bara på finska än så länge, men en svensk version är på kommande.

 

Uppdatering av personuppgifter

Det är nu möjligt att själv uppdatera följande personuppgifter i portalen: förnamn, efternamn, e-postadress och språk. Man redigerar uppgifterna genom att logga in i portalen och klicka på redigera på sidan ”Mina uppgifter”. Portalen kommer man till via Virums startsida. Du kan också klicka HÄR.

 

Posted in Uppdateringar.

Leave a Reply