Gratis Virum-appar till studerande!

Four Ferries erbjuder nu alla skolor inom Virum 120 studerandelicenser gratis som en del av skolornas medlemskap inom Virum. Så passa på att testa Virum-appen också i närundervisningen! Erbjudandet gäller också för nya skolor som ansluter sig till Virum. Erbjudande gäller från och med 1.2.2018 och täcker all användning av Virum-appen i närundervisning och virtuella kurser under vårterminen 2018. Fortsättningen för nästa läsår bestäms i kommande serviceavtal mellan Andelslaget Virum och Four Ferries. Så kör igång redan nu i den nya perioden! Virum-appen kan också användas av studerande som personligt digitalt anteckningshäfte, en funktion som kan användas också efter att licensen gått ut. Om du vill veta mer om hur studerande i er skola kan ta del av erbjudandet: kontakta info@virum.fi.

 

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply