Uppdateringar 1.3.2018

Igår kom det fler uppdateringar till Virum-appen. De mest märkbara från användarens sida är att det nu är möjligt att skapa nya kurser på basen av kursmallar och att guiden i häften/kurser/böcker nu är på svenska. Du kan läsa mer om det nedan. Alla versionsnyheter hittar du på Four Ferries hemsida: https://fourferries.com/sv/versionsnyheter-0-9-7/

 

Kurser från mallar

Då man skapar en ny kurs så finns nu också alternativet att ladda in kursinformationen (namn, datum, ämne etc.) från Virum-portalen istället för att fylla i den för hand. Det här gäller enbart gemensamma kurser, eftersom informationen för dem redan matats in i portalen i samband med planeringen av  gemensamma kurser. Den person som är markerad som kursens lärare i portalen ser kursmallen i sin app i pop-upp-rutan för att skapa nya kurser och kan där välja att använda den för att skapa en ny kurs.

 

Guiden på svenska

Den nya inbyggda guiden i häften, kurser och böcker, som kom i förra uppdateringen, är nu på svenska då appens språk är svenska. Du startar guiden genom att klicka på frågetecknet uppe i vänstra hörnet, å du är inne i ett häfte/en kurs/en bok.

Posted in Uppdateringar.

Leave a Reply