Uppdatering: första sidan och filstorlek

En automatisk uppdatering har skickats till Virum-appen. Uppdateringen innehåller bland annat korrigeringar till häften och kursers första sida, som nu bör fungera utan problem. I allmänhet kan det dock vara bra att hålla första sidan som en titelsida och skapa nya kapitel och sidor för innehållet.

Uppdateringen innehåller också en begränsning för filstorleken på ljud- och videofiler som laddas upp i häften/kurser. Detta för att undvika att häftet/kursen blir väldigt långsam eller i värsta fall kraschar, vilket annars kan hända om för stora mediefiler läggs till. Om man önskar lägga till stora mediafiler, så är rekommendationen att man istället lägger upp dem på nätet via t.ex. Youtube och sedan bäddar in dem i häftet/kursen.

Posted in Uppdateringar.

Leave a Reply